M.T.O. Shahmaghsoudi®

Skolen:

Hazrat Salaheddin Ali Nader Angha lär ut, liksom M.T.O. Shahmaghsoudi® alla stora sufimästare, de sanna principerna för islamisk sufism och presenterar dem på ett vetenskapligt språk. Under hans direkta överinseende, presenterar M.T.O. Shahmaghsoudi® centra över hela världen sufi läror för att vägleda varje person till att veta och uppnå lugn genom självinsikt och även upptäcka och utveckla sina individuella förmågor.

Sufism, som lärs ut i M.T.O. Shahmaghsoudi® skola för islamisk sufism®, är en metod och ett sätt som visar människor hur man kan upptäcka den evighet som ligger hos dem, inte bundet till sedvänja, tradition, ras, personliga eller sociala ideologier, så att de får veta sanningen om deras existens, och därmed leva i harmoni och fred med sig själva och med andra.

Folk är välkomna att närvara vid M.T.O. Shahmaghsoudi® klasser oavsett deras etnisk och religiösa bakgrund för att lära känna religionens verklighet. Fler än 500000 elever deltar i M.T.O. Shahmaghsoudi® centra belägna i Nordamerika, Europa, Australien, Afrika och Asien.